Teléfono

cartell

Excursió - convivència a València. Visita a la Reial Basílica de Nostra Senyora dels Desemparats i el Reial Col·legi - Seminari de Corpus Christi

 

a4

 

Com a un dels primers actes del 50 aniversari, la comunitat parroquial de Sant Rafael viatjà el passat dissabte 21 de març cap a la capital valenciana per tal de visitar la Plaça de la Verge on encara es podia gaudir de la gran escultura coberta de flors amb motiu de les últimes festivitats falleres. A continuació, accediren cap a l’interior de la Reial Basílica de Nostra Senyora dels Desemparats per tal de visitar i pregar junt a la patrona de tots el valencians fent-li sabedora de les nostres intencions i de les de tota la parròquia entorn al mig segle d’història que estem commemorant.

 

a1

 

No obstant, l’objectiu del viatge és centrava en la visita al Reial Col·legi Seminari del Corpus Christi on fou col·legial de beca per oposició En Lluis Espí Albert, rector i fundador de la nostra parròquia junt al nostre seminarista Ximo Silvestre Morant, actual col·legial de beca i degà del mateix. La visita fou guiada pel rector En Juan José Garrido Zaragozá i pel director, mantenidor i conservador del col·legi el catedràtic per la Universitat de València Daniel Benito. Es visitants gaudiren de la capella principal incloent el Crist de talla germànica, reliquiari, aula magna on es projectà un audiovisual del llegat de Sant Joan de Ribera, el claustre, el museu amb obres del Greco, Ribalta o Caravagio, la Capella del Monument o de la Puríssima i el refectori.

 

a3

La jornada d’excursió – convivència va finalitzar amb un dinar de germanor al centre de València. Al finalitzar, hi hagué temps lliure per poder passejar i visitar el centre de Valencia fins la tornada cap a Ontinyent que fou cap a les 18’30 de la vesprada.

Fou una jornada molt positiva i acollidora de la qual comptà amb l’assistència d’un bon grup nombrós de quasi 60 persones. Més endavant, la parròquia te previst organitzar diverses eixides com la ordenació diaconal de Ximo Silvestre per al proper 16 de maig o, la peregrinació arxiprestal a Àvila amb motiu de l’any Teresià del 19 al 21 de juny, tot dintre del marc del 50 aniversari de la erecció de la nostra Parròquia.

 

a6

 

 

 

 

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!